nlc.hu
Otthon

Ebédmenü diákoknak

Egyre több étterem kínál ebédmenüt az otthon tanuló diákoknak

Mióta digitális oktatás van, az étkeztető cégek és éttermek ráálltak a diákmenükre.
Kislány ír és rajzol egy füzetbe

Országszerte számos ételszállító és étterem alkalmazkodott a home office és a home schooling miatt időhiánnyal küzdő szülők igényeihez, az étkeztető cégek kedvezményes árú menüt a diákoknak, óvodásoknak – írja az Eduline.

A Teletál Ételfutár a járvány tavaly márciusi berobbanása óta folyamatos növekedést érzékel mind az érdeklődők, mind a megrendelések és az adagok számában. Egy-egy újabb hullám megjelenésekor és a szigorítások bevezetésekor komoly ugrást tapasztalnak.

A Teletálnál 990 forintért kínálnak Sulidő menüt az otthon tanuló diákoknak. A legtöbb helyen 1000-1100 forintért lehet egy kétfogásos ebédet rendelni, máshol tízszázalékos kedvezményt biztosítanak az iskolásoknak. Nem csoda, hogy a vendéglátóhelyek ráálltak a házhoz szállításra, hiszen a korlátozások miatt ez az egyetlen bevételi forrásuk.

Ahol a család nem engedheti meg magának a házhoz szállítást, ott az önkormányzattól kért menzaebéd lehet a megoldás. Erre minden településen lehetőség van, a szülők az ebédet dobozban vihetik haza.

Digitális oktatás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top