nlc.hu
Otthon

Szökés a kórház Covid-osztályáróls

Kimászott a Bajcsy-Zsilinszky Kórház tetőjére egy idős koronavírusos beteg

Az idős férfit megviselte a Covid-osztály bezártsága.

Tűzoltók mentették meg annak az idős koronavírusos férfinak az életét, aki hétfő délután kimászott az ablakon a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Covid-osztályán, és az alatta levő tetőre jutott. Pali bácsi szökését a szemközti házból többen is végignézték – írja a Bors.

Kimászott a Bajcsy-Zsilinszky Kórház tetőjére egy idős koronavírusos beteg

Képünk illusztráció. Kimászott a Bajcsy-Zsilinszky Kórház tetőjére egy idős koronavírusos beteg (Fotó: Unsplash)

Egyelőre senki sem tudja biztosan, mi cél vezethette Pali bácsit arra, hogy a kórház ablakán kimásszon egy alatta levő tetős részre. A zavart férfi egy ideig álldogált, aztán hiába próbálták a kórház dolgozói visszahívni, nem hallgatott rájuk. Mivel félő volt, hogy leveti magát, kihívták a tűzoltókat, akik rövid idő alatt meg is érkeztek a helyszínre, majd sikerült rábeszélniük az együttműködésre, a férfi önként beszállt az emelőkosárba.

Az eset jól végződött, és miután biztonságba helyezték, átadták a kórház munkatársainak. A nővérek és az orvosok mindent megtettek a beteg megfelelő ellátásáért, ennek köszönhetően pedig sikerült részben lenyugtatniuk. Tettére nem adott magyarázatot.

A lap szerint Pali bácsit megviselte a Covid-osztály bezártsága. Tegnap hajnalban szállították át a Nyírő Gyula Kórházba, ugyanis ott van lehetőség a koronavírus-fertőzöttek pszichiátriai kezelésére. Mivel még tegnap is zavartan viselkedett, és még mindig jelentkeztek nála a betegség tünetei, így a pszichiátriáról átvitték a belgyógyászatra.

Friss híreink a koronavírusról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top