nlc.hu
Otthon

Ilyen rémisztő ablakpucolást még nem láttál

Hátborzongató ablakpucolás: videó a vászlói nőről, aki az életét kockáztatta, hogy tiszta ablaka legyen

A panellakások ablakainak tisztítása komoly kihívás, de nem feltétlenül kell veszélyes akrobatamutatványokat végrehajtani hozzá. A romániai Vászló egyik tömbházában egy nő az életét kockáztatta a tiszta ablakért. Videó.

Aki mosott már sokadik emeleti lakásban ablakokat, az jól tudja, hogy nem mindig egyszerű felállni a létrára, a radiátorra vagy épp a belső ablakpárkányra ilyenkor, és olykor bátorságot kíván. Az már azonban egy teljesen új szint, amit az alábbi videóban látható romániai nő bemutatat. A vászlói nő ugyanis nem a belső, hanem a külső ablakpárkányra mászott ki, hogy az ablak és a redőny összes külső részét tisztává varázsolja – mutatta be a Tények.

A videón látszik, ahogy a nő a rendkívül keskeny ablakpárkányon egyensúlyozik a panelház oldalán, és egészen nyilvánvaló, hogy itt egy rossz mozdulat is elég lett volna ahhoz, hogy a nő lezuhanjon a második emeletről és szörnyethaljon. Szerencsére ez nem történt meg, és ne is történjen hasonló, így mindenkinek azt javasoljuk, hogy ennyire azért nem kell komolyan venni a tavaszi ablakmosást.

Tippjeink ablakpucoláshoz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top