nlc.hu
Otthon

Az IKEA vásárlószámlálója

Így segítene az IKEA azon, hogy ne legyen sorban állás

A négyzetméter alapú korlátozás miatt egyes üzleteknél lehet, hogy várakozni kell. A svéd bútorcég vásárlószámlálóval segítene a tájékozódásban.

A Magyarországon érvényes járványügyi intézkedések értelmében az üzletekben négyzetmétertől függően meghatározott számú vásárló tartózkodhat. Van, ahol úgy oldották meg azt, hogy a megengedettnél ne legyenek többen bent, hogy annyi bevásárlókosár van csak, amennyi a maximum létszám, és ha nincs szabad kosár, akkor várakozni kell.

Az IKEA gondolt azokra is, akik még érkezés előtt ellenőriznék, hogy be tudnak-e jutni vagy sem, honlapjukon elérhető a számláló, ahol üzletenként feltüntetik, hogy éppen mennyien tartózkodnak bent, és mennyi a szabad férőhelyek száma. Az, hogy mennyi a maximális létszám, áruházanként eltér: az Örs vezér terén maximum 1100, Soroksáron maximum 1300, Budaörsön pedig maximum 1000 vásárló lehet bent egyszerre.

(vi hvg.hu)

IKEA

Az IKEA áruház épülete a XIV. kerületi Örs Vezér téren. (Fotó: MTVA/Róka László)

Hol tart az újranyitás?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top