nlc.hu
Otthon

Ez a férfi 100 napot töltött el önként bezárva egy szobában

Ez a férfi 100 napot töltött el önként bezárva egy szobában

A harmincnégy éves Inzana élő közvetítéseket tartott, amíg a szobában élt, a projektet egyfajta művészi performanszként értelmezi, és szeretné a jövőben eladni.
projekt, art, szobafogság

 100 napot töltött egy fészerben bezárva, a hét minden napján, és erről live videókat is készített. Az élő videók  egyelőre ingyen nézhetők a Twitchen, de ez amolyan csaliként szolgál, Inzana terve ugyanis az, hogy élő képként fog lógni valakinek/valakiknek a lakásában, ha az illető hajlandó fizetni érte. Öt évig 5 millió dollárért, 10 évig 10 millió dollárért költözne vissza a fészerbe, hogy a tulajdonos a falára installált monitoron (ami egyfajta mozgó képként funkcionálna) lehet majd nézni a mindennapi tevékenységét. A 10 éves opciót csak egy, míg az 5 éves opciót 20 személy vásárolhatja meg.

Ugyanakkor felajánlott egy további lehetőséget is, ezek szerint amennyiben 7000 feliratkozót szerez a Twitch csatornájára, visszavonja a fenti ajánlatokat, és addig lehet nézni a már meglévő videókat, amíg az előfizetőinek száma nem csökken le a 7000-ről. Csatornájára az előfizetés havonta 4,99 dollárba kerül, és ebből az írásból 102-et adott el.

Inzana szerint barátai és családja támogatják a szokatlan döntésében.

Itt tudod Inzana élőzését követni.

(Ladbible,Insider)

Fotó: Twitch

További furcsaságok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top