nlc.hu
Otthon

Üvegház régi ablakokból

Régi ablakokból épített üvegházat az apuka

Az üvegház hasznos kiegészítő a kertben, csak sajnos nagyon drága. Erre talált megoldást egy apuka.

Egy édesapa lenyűgözte az embereket a közösségi médiában azzal, hogy régi ablakokból építette meg saját üvegházát, ami így mindössze 70 fontba (30 ezer forintba) került.

Régi ablakokból épített üvegházat az apuka

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A 43 éves Kendall Burleigh az amerikai Richmondban él feleségével, Susannal és öt gyermekével. Az ortopéd sebészeti asszisztens mindig is vágyott egy saját üvegházra, hogy gyümölcsöt és zöldséget termesszen, csakhogy sokallta érte a pénzt. Ezért döntött, és újrahasznosított anyagokból építette meg a házat.

Épp kapóra jött, hogy bátyja egy teherautónyi régi faablaktól akart megszabadulni egy házfelújítás során. Kendallnak azonnal bevillant, ezekből remek kis üvegházat tudna barkácsolni, ezért elkérte az ablakokat, és néhány kerítéspanelből, fadarabból megépítette a házat.

A mini üvegházba tetőtéri ablakokat és számos szellőzőnyílást is beépített, és bár az eredmény kicsit szedett-vetett, a funkcióját betölti a ház.

Guess what my lazy ass did last 2 days? Made a greenhouse out of old construction material. Repurpose. Reuse. Recycle.

Közzétette: Kendall Burleigh – 2021. április 10., szombat

(via)

További DIY-ötletek az nlc-én

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top