nlc.hu
Otthon

Jurassic Parkká alakított gyerekszoba

Kisfia szereti a dinókat, Jurassic Parkká alakította a szobáját

Háromszázezer forintba került, a végeredményt elnézve ez meglepően kevés.
Jurassic Park

Még csak kétéves, de már hatalmas dinoszauruszmániás a 33 éves Gemma Simmons kisfia, Grayson. Nem tudni, honnan jött a kattanás – a Jurassic Park-filmeket még aligha láthatta és értheti –, de a brit anyuka elmondása szerint hónapok óta le sem áll a témával, csak erről képes beszélni. Simmons saját bevallása szerint semmit sem vesz félvállról, ha valamibe belevág, végigcsinálja; így történt, hogy fia szobáját pár nap alatt Jurassic Parkká alakította.

Mindenre figyelt, a fal zöld lett, a plafon eget mintáz, a falra T-Rex trófea került, a sátor, a kilépő, a növényzet mind-mind a film világát idézi. Még az is belefért a 700 fontos büdzsébe, hogy az ágyneműtároló doboz úgy nézzen ki, mint a velociraptor-szállító konténer az első film első jelenetéből

Gemmának sikerült titokban tartania a nagy műveletet, fia reakcióját pedig szerencsére videóra vette, ennek megtekintése természetesen kötelező.

Forrás: Metro

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top