nlc.hu
Otthon

Test nélküli lábak a Google Utcaképen

Megtalálta álmai otthonát, de inkább letett róla, mert hátborzongató dologra bukkant a Google Utcaképen

Egy angol nő házat akart venni, de amikor meglátta a virtuális utcaképen a test nélküli lábakat, inkább letett a vásárlásról.
Goggle Térkép egy telefonon

Egy angol nő megtalálta álmai házát, de végül mégsem vette meg az ingatlant, mert egy hátborzongató, test nélküli lábat talált a Google Térképeken.

Sally Doherty írónő egy ingatlanhirdetési portálon böngészte a hirdetéseket, amikor megakadt egy szeme egy kis házikón a Surrey megyében található Wokingban. Rákattintott a Google Utcaképre, majd elborzadt a látványtól: két test nélküli láb tűnt fel a puszta közepén.

Az utcaképen feltűnő emberek arcát mindig elhomályosítja a Google, ez esetben pedig valószínűleg annyi történt, hogy valamiért megszaladt az algoritmus, és csak két láb maradt a képen. 

A 36 éves nő nem tartja magát babonásnak, de vett egy nagy levegőt és eldöntötte: akármennyire is tetszene neki a ház, rossz előjelnek veszi a két fekete cipős, fehér zoknis lábat, és kihúzta a listáról az ingatlant.

A gyerekkönyvek szerzője megosztotta a történetét a Twitteren, és többen azt írták, milyen jó horrorsztori lehetne ebből.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Pexels/cottonbro)

Még több különös történet a Google Térképpel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top