nlc.hu
Otthon

USA: Milliókat ért a kanapé, amit eladott

Később tudta meg az amerikai lány, hogy milliókat ért a Vladimir Kagan kanapé, amit olcsón eladott

Jules Schreiner csúnyán benézte, amikor 145 000 forintnak megfelelő összegért továbbadott az értékes kanapén.
pénz, anyagiak, eladás

Ha rendesen utánanéz a dolgoknak, most  több ezer dollárral lenne gazdagabb. A lány ugyanis gyorsan meghirdette az ingyen kapott kanapéját a Facebookon, és túl is adott rajta 500 dollárért, vagyis úgy 140 ezer forintért. Szinte azonnal érkezett a vevő, aki aztán az Instagramra boldogan posztolta az újonnan szerzett kanapét és a márkáját.

@julesschreiner

Thought I got a great deal on FB market place but ya know things are always too good to be true #sold #foryoupage #stupid #luckyme

♬ original sound - Amir Yass

Schreiner ekkor nézett utána, ki is az a Vladimir Kagan, és derült ki számára, hogy ő volt a 20. század közepének, és az amerikai bútortervezésnek egyik nagy ikonja. Egy hasonló eladót talált, azt 20 ezer dollárért, 5,5 millió forintért kínálta a kanapét.

Ha éppen kanapévásárláson töröd a fejed, érdemes jól átgondolt döntést hoznod, még egy olcsóbb ülőbútort is több évig használhatsz. Ebből a cikkünkből kiderül, hogyan választhatsz újat, aggodalmak és felesleges kiadások nélkül!

Erre mondják, hogy pech.

(24.hu)

Fotó: Pexels

Még több érdekes történet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top