nlc.hu
Otthon

Elfogták a fosztogató reptéri rakodómunkásokat

Lebuktak a csomagtolvaj ferihegyi rakodómunkások, pechjükre a csapdabőröndöt nyitották ki

Június 16-án a rendőrök elfogtak két ferihegyi rakodómunkást, akik épp a Budapest – Amszterdam járat utasainak bőröndjeit próbálták meg kifosztani.

Az élénkülő légiforgalom hatására ismét a hatóságok látóterébe került a reptéri csomagfosztogatás, és egy akciójuk gyorsan sikeresnek bizonyult. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) folyamatosan folytatja ellenőrzéseit, és ez járt most eredménnyel. A csomagtolvaj rakodómunkások június 16-án a reggeli Budapest – Amszterdam gép utazóit próbálták megrövidíteni. Kinyitottak egy poggyászként feladott bőröndöt, és találtak is benne 600 eurót. A bőrönd csapda volt, és azonnal észre is vették, hogy lebuktak – írja a police.hu.

Az RRI munkatársai lopás vétség kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást a csévharaszti és nyáregyházi férfivel szemben. A rendőrség azt tanácsolja a légi közlekedést választó utasoknak, hogy műszaki cikkeket, készpénzt, ékszereket ne hagyjanak a feladott poggyászukban.

Lebukó tolvajokról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top