nlc.hu
Otthon

Szellem a lakásbejáráson

Körbemutatta az ingatlant, de arra nem számított, hogy egy szellem fekszik az ágyon

Szellem szakította meg a virtuális lakásbejárást.

Sarah Vanderbilt a TikTokon tette közzé egy virtuális lakásbejárást, amin egy szellemszerű alak fedezhető fel. A technológia a világjárvány alatt terjedt el, hiszen így nem kellett személyesen ellátogatni az ingatlanba, mégis körbenézhettek tüzetesen az érdeklődök.

Körbemutatta az ingatlant, de arra nem számított, hogy egy szellem fekszik az ágyon

Szellem a házban. Fotó: unsplash

Sarah a videóban áthalad a konyhán, megmutatja a teraszról nyíló kilátást, majd a fő hálószobába megy, csakhogy ott valaki az ágyon fekszik…

A hálószoba hangulatosnak tűnik elsőre a bútorokkal, kárpitokkal, de a nő, aki mintha az oldalán feküdne, meglehetősen túlviláginak tűnik. Ahogy Sarah közelebb megy hozzá, hirtelen eltűnik.

A hátborzongató videóra több százan reagáltak, többen szellemnek hitték az alakot, de valaki földhözragadtabb volt, és nehezményezte, miért nem takarta ki a készítő a nő arcát.

@struland

just looking at some apartments on streeteasy ##fyp

♬ what the fuck was that - hatecrimer666

A helyzetet fokozta, amikor a szellem megjelent a kommentelők között és ezt írta:

Úristen, ez én vagyok, és ez az én lakásom. Ez annyira vicces.

A videó a Streeteasy ingatlanalkalmazással készült, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiadó és eladó lakásokat keressenek, valamint hogy különböző szempontok szerint szűrjenek.

Szerinted kísértet látható a felvételen?

(via)

Még több lidérces sztori

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top