nlc.hu
Otthon

Apple Airpod tisztítása

Hiánypótló ötlet: így tisztítsd meg az Apple Airpododat

Neked is meggyűlik a bajod a füles tisztításával? Egy nő a TikTokon osztotta meg, hogyan tisztítja meg a „fülzsírmágnes” Apple Airpodot. Liz Amaya szerint egyedülálló technikája hatékonyan tünteti el a piszkot és a fülzsírt a fülhallgatók réseiből.

apple airpods

Hiánypótló ötlet: Így tisztítsd meg az Apple Airpododat. Fotó: Unsplash

Legyünk akármennyire is kényesek a tisztaságra, vannak bizonyos helyek, amiket rendszerint elfelejtünk kitisztítani. Ilyen például a falon lógó képkeret, a konyharuhák (amiket 2-3 naponta kellene kifőzni optimálisan) vagy a fülhallgató, pedig utóbbi elég gyorsan vállalhatatlan állapotba kerül.

Liz is azt mondja, rendszeresen kell figyelmeztetnie magát, hogy pucolja ki a füleseket legalább egy héten egyszer.

Na de mire is lesz szükséged a tisztításhoz: Csupán egy alkohololdatra, fogpiszklóra, fülpiszkálóra és mikroszálas kendőre. A fülpiszkálót az alkoholba kell mártani, majd óvatosan megtörölgetni a fülhallgatót. Ahhoz pedig, hogy minden kis recét, repedést elérjünk, fogpiszkálót kell használnunk. Végül az egészet egy mikroszálas anyaggal kell letisztítnunk.

Te hogyan csináltad eddig?

(via)

Még több tipp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top