nlc.hu
Otthon

Elpusztult Joe Biden, elveszítette hű társát

Gyászol Joe Biden, elveszítette hű társát

Elpusztult Joe Biden amerikai elnök hűséges németjuhásza, Champ.

Joe Biden amerikai elnök és felesége, Jill Biden közleményben jelentették be, hogy elpusztult németjuhász kutyájuk, Champ, aki 13 évig volt hű társuk – írja a Reuters.

A legörömtelibb pillanatainkban és a leggyászosabb napjainkban is ott volt velünk, érzékeny volt minden kimondatlan érzésünkre és érzelmünkre. Nagyon szeretjük a mi édes, jó fiúnkat, és mindig hiányozni fog

– olvasható a Biden házaspár közleményében.

Champ az egyik volt annak a két németjuhásznak, akik Biden elnökké választása után beköltöztek a Fehér Házba.

Joe Biden a kutyáival

Joe Biden a Champ nevű kutyáját simogatja, Major éppen másfelé néz (Fotó: Profimedia)

Champ 2008-ban került Bidenékhez, a másik kutya, Major pedig az első mentett kutya lett, aki a Fehér Házba került. Többen kritizálták Biden kutyáit, mondván nem elég jól ápoltak elnöki kutyának. Majort pedig egy időre eltávolították az elnöki rezidenciáról, és oktatást kapott, mert rátámadott a személyzet két tagjára. 

Champ és Major érkezésével négy év után újra háziállatok költöztek a Fehér Házba, ugyanis az 1860-as években hivatalban lévő Andrew Johnson óta Donald Trump volt az első amerikai elnök, akinek nem volt kutyája vagy macskája.

Joe Biden kutyái az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top