nlc.hu
Otthon

Bizarr babaváró bejelentés

Ilyen bizarr babaváró bejelentést még te sem hallottál

Ilyen kellemetlen történetet rég olvastunk...
Ilyen bizarr babaváró bejelentést még te sem hallottál

Hol máshol, mint Redditen kérdezte meg egy felhasználó, hogy ő érez túl bizarrnak egy vele megesett történetet, vagy valóban az volt.

A nő azt írta, hogy a férjével meghívták 8 barátjukat ebédre, és egyikük megkérdezte, hozhat -e magával még egy párt (akiket a társaság nagy része ugyan ismert, de a vendéglátók nem).

A nő végül belement a hívatlan vendégekbe, de nem gondolt arra, hogy ezután újabb, sokkal bizarrabb meglepetésben lesz része. Ugyanis a pár női tagja megkérdezte, hol a mosdó, majd egy terhességi teszttel lépett ki onnan. Nagy örömmel lobogtatta és jelentette be, hogy várandós.

De itt még nincs vége a történetnek.

A vendég elnézést kért a vendéglátótól, amiért használta a terhességi tesztjét. Mire a vendéglátó felvilágosította, hogy neki nincs olyanja, csak ovulációs tesztje. A dologból teljes kalamajka született, a nő erőszakoskodott, hogy ő nem hülye és az egy terhességi teszt, a vendéglátó pedig szintén erősködött, hogy ő nem vásárolt terhességi tesztet. A barátok nagy része pedig a nem várandós-várandós nő pártját fogta, mivel, mint utólag elmondták, a nő férje nagyon akar gyereket és akár szakítana is a nővel, ha nem esne teherbe. 

Később kiderült, a nő valóban nem vár gyereket, csak peteérése volt.

A Reddit-felhasználók viszont többségükben maximális empátiával fordultak a posztoló felé, aki ilyen kellemetlen helyzetbe került.

(via)

(Kiemelt kép: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top