nlc.hu
Otthon

Szervál ébresztette

Vad nagymacska ébresztette az atlantai nőt

Egyenesen az ágyára ugrott fel.

Állatos keddet tartunk, pár órával ezelőtt adtunk hírt arról, hogy egy piton Grazban átcsúszott a csatornán a szomszédhoz, és amikor az ráült a vécére, megcsípte a nemi szervét, erre jön egy újabb hír, hogy egy atlantai nőt egy szervál ébresztett úgy, hogy felugrott az ágyára. Kristine Frank azt mondja, hogy múlt szerdán 6:45-kor arra ébredt, hogy valami ismeretlen lény van az ágyán. „Azt éreztem, hogy valami felugrik, kinyitottam a szemem, és egy hatalmas macska volt ott” – mondta. 

Kristine elmesélte, hogy a férje, David nem sokkal azelőtt engedte ki a kutyát a házból, de nyitva hagyta az ajtót, hogy az eb visszajöhessen. A férj aztán visszatért a hálóba, meglátta a nagymacskát, és bezárta, de végül a hálóhoz tartozó teraszajtót kinyitotta, hogy a ritka szervál akár el is mehessen. A szervál fújtatott rá, amikor elhagyta a házat. 

Fotó: Pixabay

Fotó: Pixabay

Kiderült, hogy Atlantának azon a környékén háromszor is észleltek szervált az elmúlt napokban. A Georgia Department of Natural Resources közölte, hogy nehéz egy szerválra rátalálni, mivel nagyon sok helyen tud meghúzódni a kertvárosokban. A szervál vadállatnak számít, Afrikából származik. Georgia államban legális tartani, mint egzotikus állatot. Ezt a példányt valószínűleg illegálisan tartották. 

(UPI)

Ébredés: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top