nlc.hu
Otthon

Ez az apuka nagyon vicces fotósorozatot készített - képek

Ez az apuka nagyon vicces fotókat küldött a párjának, aki megkérdezte, hogy vannak a gyerekek

Egy apuka vicces választ talált ki arra az esetre, amikor a párja megkérdezte, hogy jól vannak-e a gyerekek: fotókat küldött a kicsikről, de nem akármilyeneket.
On Adventure With Dad

Kenny Duess eleresztette a fantáziáját, és ráhozta a frászt a barátnőjére, amikor elküldte a szerkesztett fotóit, amiről a lány először nem tudta, hogy azok.

A fiatal apa Antwerpenből származik, és azután kezdte el a speciális fotók készítését, miután megkérdezte tőle egy üzenetben, hogy jól van-e a kislányuk, Alix.

A férfi ahelyett, hogy válaszolt volna, küldött egy gyors fotót, hozzátéve, rájött, hogy itt a lehetőség, megmutassa végre a művészi vénáját. A képet először nem tudta hova tenni a barátnője, el kellett telni pár percnek, mire leesett, minden rendben, a gyerek igazából nem vedeli az asztalnál a sört, csak a fiúja használta ki a photoshop lehetőségeit.

Kenny a képeket az Instagram oldalára is feltölti, ezeken a gyerekek sirálytámadásokat élne át, ufókkal találkoznak, vagy egyszerűen csak söröznek a saját apjukkal.

„A barátnőmnek kétszer is meg kellett néznie, amikor megkapta az első fotó, hogy megértse, mi is történik valójában, de aztán nagyon kezdte várni a kollégáival az újabb képeket”

Még több fotót nézegethetsz itt. 

Itt pedig viccese képeket találsz a gyereknevelésről.

Fotó: Facebook

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top