nlc.hu
Otthon

Ingyen dolgozó finn takarítónő

Ingyen takarít egész házakat a finn hősnő

Auri Katariina a takarítókirálynőnek hívja magát, minden szerénytelenség nélkül.
Auri Katariina, a takarítókirálynő

Jótékonyságból, ingyen takarít egy fiatal finn nő, Auri Katariina. A szakember csak takarítókirálynőnek nevezi magát a közösségi oldalakon (teljes joggal), ő ugyanis nem muszájból vagy jobb híján takarít, hanem azért, mert imádja. Egyszerűen nincs jobb érzés a világon, mint látni, hogy egy-egy helyiség, ami addig koszos volt, most tiszta – mondja. A másik hobbija, hogy másokon segít, önzetlenül – ezt a kettőt pedig most összevonta.

Auri idegenekhez megy házhoz, hogy ingyen takarítson náluk. Két szabály van: az illető (vagy család) rászoruló legyen, és legyen tényleg koszos az a lakás vagy ház. Ha nem elég súlyos a helyzet, ki sem megy, hiszen az, mint mondja, unalmas lenne. Ha viszont már ott van, tényleg az egész házat kitakarítja, még a cipőket is. A legkönnyebb “eset” hat órás, de egy-egy ház akár 17 órát is igénybe vehet.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

𝘈𝘶𝘳𝘪 (@aurikatariina) által megosztott bejegyzés


Egyszerűen élvezi, mondja, és csinálja, amíg csak lehet. Szerencsére mindent rögzít, dokumentál és posztol a közösségi oldalain; mi Instagram-oldalát ajánljuk, még tippeket is kaphatunk. És persze innen is köszönet, sok ilyen hősre lenne szükség!

Forrás: Good Morning America

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top