nlc.hu
Otthon

Ijesztő üzenetet és egy fura babát talált az új házában

„Remélem, vannak késeid” – hátborzongató üzenetet és egy fura babát talált az új házában

Egy angol férfi egy régi rongybabát és egy hátborzongató üzenetet talált a falban, miután körülnézett az új házában.
Törött baba

Amikor Jonathan Lewis körülnézett a frissen vásárolt házában, a lépcső alatt egy falból kilógó vezetékre lett figyelmes. Az előző tulajdonosok azon a helyen tartották a hűtőszekrényt, ezért a férfi jobban megnézte, honnan jön a kábel.

Miután kicsit megbontotta a gipszkartont, rábukkant egy régi rongybabára és egy füzetlapra írt rejtélyes üzenetre:

Köszönöm, hogy kiszabadítottál. Emilynek hívnak. Az eredeti tulajdonosaim 1961-ben éltek ebben a házban. Nem szerettem őket, ezért menniük kellett. Csak énekeltek és vidámak voltak. Gusztustalan volt. Azt választottam, hogy késelés okozza a halálukat, szóval remélem, vannak késeid. Remélem, jól alszol.

A hátborzongató üzenet miatt Lewisnak azt tanácsolták a barátai, hogy azonnal költözzön ki a házból. Ám a férfi nem izgatja magát, biztos benne, hogy csak egy bizarr szívatásról van szó.

Elmondta, hogy mielőtt megvette a házat, azt mondták neki, hogy négy-öt évvel korábban teljesen felújították a konyhát. Mivel azon a részen találta a babát, szerinte képtelenség, hogy a munkálatok során nem vették észre. Ráadásul a papír sem néz ki elég réginek, ezért úgy véli, a munkálatok során találták ki az ijesztő poént.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels/Viktor Forgacs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top