nlc.hu
Otthon

Lerombolták Gábor Zsazsa egykori villáját

Lerombolták Gábor Zsazsa egykori kaliforniai villáját

Frédéric von Anhalt megkönnyezte egykori otthonuk elvesztését.

A legendás színésznő özvegye, Frédéric von Anhalt herceg Facebookon osztotta meg a szomorú hírt, hogy lerombolták egykori Bel Air-i házukat. „Potyognak a könnyeim. A gyönyörű otthonomat, ahol 35 évig éltem, lerombolták” – írta Facebook-oldalán.

A villát több mint tíz évvel ezelőtt adták el, de született egy megállapodás, miszerint Gábor Zsazsa haszonélvezőként halála napjáig a házban élhetett a férjével együtt. Amikor a híresség 2016-ban elhunyt, az özvegyének ki kellett költöznie a közös otthonukból. Két évvel a színésznő halála utána a háznak új tulajdonosa lett, aki szerette volna drasztikusan átalakítani az ingatlant. 

„Egy hatalmas, ronda betontömböt akarnak építeni. Bosszantó és nagyon szomorú vagyok, hogy ez történik. A feleségem mindene volt a ház” – fogalmazott néhány éve Anhalt herceg, aki a pletykákkal ellentétben az utolsó pillanatokig reménykedett abban, hogy valamilyen csoda folytán meggondolja magát az új tulajdonos, írja a Ripost.

Frédéric von Anhalt herceg

Fotó: Brian To/FilmMagic/Getty Images

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top