nlc.hu
Otthon

Egyszerre 48 sört cipelő fiú

Egyszerre 48 sört vitt a haverjainak a nap hőse

És még csak meg sem erőltette magát.
Sör

Christiaan Roetgering. Jegyezzük meg ezt a nevet, a fiatal holland fiú ugyanis még sokra viheti. Christiaanból a napokban lett nemzeti, majd nemzetközi hős, amikor elterjedt róla egy felvétel, ahol azt látszik, hogy egy stadionban 48 sört visz a haverjainak. Egyszerre.

A lenyűgöző trükk ráadásul különösebb megerőltetést sem okozott hősünknek, óvatosan, de magabiztosan lavírozott a több, egymásra tornyozott tálcányi sörrel. A jelenetet a De Grolsch Veste Stadionban kapták mobiltelefonvégre, ahol éppen csapata, az FC Twente játszott. Sajnos kikaptak, tehát tényleg jól jött az a sok sör.

A 23 éves fiú később elmondta, egyszerűen nem akart oda-vissza futkosni, szóval úgy döntött, elhozza az összeset a társaságnak. Szerényen elárulta, hogy ez még csak nem is rekord, az egyik haverja egyszer 50 sörrel csinálta meg ugyanezt. A mobiltelefonja azonban majdnem felrobbant, miután kikerült róla a felvétel és a neve is elterjedt: 300 jelölést kapott Instán percek alatt. Nem csoda: ezek után mi is vele szeretnénk meccsre menni. Meg mindenhova.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top