nlc.hu
Otthon

Gigazöldségek

Gigazöldségek nőttek egy nógrádi férfi kertjében

Egész télre elég lesz a karalábé adag.

A Salgótarjánban élő Nagy János ritkán posztol a közösségi portálon, ám tavaly büszkén mutatta meg azokat a hatalmas karalábékat, melyek egy család téli szükségletét is bőven kielégítenék.

A Vajdaságból származó férfi évek óta nagy gonddal gondozza növényeit kertjükben egyszerű hobbikertészként, és a család asztalára elegendő sok szezonális zöldséget termel. Az idei őszi betakarítás után Nagy János újra jelentkezett, megmutatva gigazöldségeit – számol be róla a 24.hu, ahol a fotók is megtekinthetők a gigazöldségről.

Gigazöldségek nőttek a nógrádi férfi kerjtében

Gigazöldségek nőttek a nógrádi férfi kertjében (Fotó: Unsplash)

„Mi, vajdasági magyar gyerekek, azt tanultuk őseinktől, hogy csak azzal foglalkozzunk, amihez értünk. Hát én elszúrtam – írta 2020-ban a 6 kilós karalábékhoz, és a humor az idei fotóknál sem maradt el. – Az idén is elrontottam valamit kertészkedés közben” – fűzte a fotókhoz, melyeken mosolyogva tartja a kezében a hatalmasra megnőtt karalábékat és sárgarépákat.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top