nlc.hu
Otthon

Időjárás november elején

Szombaton még napos, vasárnaptól randa idő lesz

Azért a mai napot még tessék kihasználni.

A Kiderül.hu szerint a következőképpen néz ki a következő három nap. 

Szombat: Az ország északi felén többnyire derült, napos idő várható kevés fátyolfelhővel. A déli megyékben ugyanakkor erősen megnövekszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. A többnyire mérsékelt északias szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul. Késő estére 1 és 8 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap: Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, ugyanakkor az északi megyékben átmenetileg közepesen felhős időszakok is előfordulhatnak. Elszórtan alakulhat ki eső, zápor, legnagyobb eséllyel az ország déli felén, illetve a Tiszántúl középső részén. Estétől már bárhol előfordulhat csapadék. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között valószínű.

Hétfő: A nap első felében jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd észak felől egyre nagyobb területen felszakadozhat, csökkenhet a felhőzet. Többfelé eleredhet az eső, zápor. Az északi hegycsúcsokon válthat is a halmazállapot. Délutántól már kevés helyen valószínű csapadék. Az Észak-Dunántúlon megélénkül az északi, északnyugati szél. A hajnali 0, +8 fokról 6 és 11 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Őszi erdő / Fotó: Unsplash

Őszi erdő / Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top