nlc.hu
Otthon

Dobó Ági és Kis Csaba esküvője

Titokban férjhez ment Dobó Ági, párjával a saját otthonukban ünnepelték meg a házasságkötést

Az egykori szépségkirálynő és szerelme 12 év után mondták ki a boldogító igent. Egymás nevét is felvették.

Dobó Ági kezét idén júliusban kérte meg a párja, Kis Csaba. A szerelmesek már 12 éve élnek együtt, két gyerekük is született ez idő alatt, az életüket hivatalosan azonban csak most kötötték össze.

Dobó Ági

Kis Csaba és Dobó Ági immár férj és feleség – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Dobó Ági a közösségi oldalán jelentette be, hogy férjhez ment – szúrta ki a Blikk -, sőt a gyűrűiket is megmutatta a követőinek. “Hogy mi az, amit magamból nem adtam még Neked? Hiszen adtam éveket, könnyeket, szeretetet, Szerelmes estéket, boldogságot, gyerekeket, bizalmat, megbocsátást, és emlékeket, ma pedig egy új fejezetet, és vele egy új nevet. dr Kis-Dobó Ágnes & Kis-Dobó Csaba lettünk” – posztolta boldogan.

 

A 33 éves exszépségkirálynő a secretstories.hu-nak bővebben is mesélt a váratlan esküvőjéről. Mint kiderült, a járványhelyzet miatt november 20-án a saját otthonukban, szűk családi körben ünnepelték meg a házasságkötésüket. A helyi önkormányzatnál házasodtak össze, majd ezt követően egy kis fogadást tartottak odahaza, összesen 10 fő jelenlétében. Ám a nagy esküvőről sem mondtak le Dobó Ágiék, azt jövő nyárra tették át.

Olvass még Dobó Ágiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top