nlc.hu
Otthon

Schmuck Andor feladta a Farm VIP-et

Schmuck Andor távozott a Farm VIP-ből: súlyosabb volt a sérülése, mint hitte

Schmuck Andort elengedték a társai.

A Farm VIP tegnap esti adásában Schmuck Andort hazaengedték a többiek az egyre súlyosbodó lábsérülése miatt, ugyanis az első forgatási napon feltörte a lábát a gumicsizma, ami a cukorbetegsége miatt nála komoly következményekkel is járhat. A történtek miatt nem is tudott a csapattársaival közösen beköltözni a Parasztházba, csak később csatlakozott hozzájuk. 

schmuck andor

Schmuck Andor távozott (Fotó: TV2)

A csapat szóvivőjeként már a házban is Noémi beszélt Andorral az események további alakulásáról, hiszen a termelési feladatból sem tudta kivenni a részét, végül a termelési játék eredményhirdetése előtt szintén az üzletasszony volt az, aki felszólalt Andor védelmében annak ellenére, hogy benne volt a pakliban, hogy ez nem teszi túl szimpatikussá őt a többiek szemében. 

„Egy csapat vagyunk, és látjuk, hogy nincs jól, nem értem, hogy akkor miért kell ráraknunk a döntés terhét. Lehet mondani, hogy Andor is egy felnőtt ember, de ebben a helyzetben megérdemelné a feloldozást, el kellene engednünk őt. Jelen esetben minden perc számít neki. Én szeretném, ha Andor most elmenne, ha párbajozni kell, akkor majd megyek én. Nem érdekel, ha népszerűtlen a döntésem” – fogalmazta meg a véleményét Noémi, akinek Demcsák Zsuzsi is támogatta az álláspontját. 

noémi farm vip

Fotó: TV2

Ekkor már a Schmuck Andor is azt kérte a többiektől, hogy engedjék haza, így végül a piros csapat többi tagja is Andor távozása mellett döntött. A korábbi politikus elhagyta a játékot, Noémi pedig a kamerák előtt beszélt a történtekről. „Én meg vagyok győződve arról, hogy jól döntöttünk, hogy Andort most kellett elengednünk. Arról már nem vagyok meggyőződve, hogy a csapat tényleg egyöntetűen így gondolja, vannak fenntartásaim… Már a házban sem értettem, miért nem értik, hogy ez egy feloldozás Andor számára.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top