nlc.hu
Otthon

Összesett Torgyán József özvegye

Összeesett otthonában Torgyán József özvegye

Torgyánné Cseh Mária nemrég kórházba került, miután saját otthonában egyik pillanatról a másikra elveszítette az eszméletét.

Torgyán József özvegyét, Cseh Máriát néhány napja engedték csak haza a kórházból, ahol ismét betegeskedő szívével kezelték – írja a Bors.

„Nemrég kórházban voltam, mert a semmiből jött egy ájulás. Valahogy éreztem, hogy nincs minden rendben velem. Már napok óta ingadozott a vérnyomásom. Aznap kicsit jobban éreztem magam, ráadásul a nap is kisütött, ezért úgy döntöttem, hogy kiülök kicsit a teraszra. Nyilván felment a vérnyomásom, amíg ott sütkéreztem, és amikor bejöttem a hűvösebb házba, egyszerűen elájultam. Tulajdonképpen arra eszméltem, hogy a földön fekszem, minden elsötétült egy pillanat alatt” – mondta a Torgyán özvegye, akit kezelőorvosa az eset miatt néhány napra befektetett a kórházba.

Torgyán József özvegye elájult

Fotó: Sárközy Mariann/smagpix

„Természetesen azonnal értesítettem a kezelőorvosomat, aki azonnali kivizsgálást javasolt, ezért be is fektetett az osztályra néhány napra. Ahogy mindig, most is nagyon alaposak voltak és mindent leellenőriztek, illetve újra beállították a gyógyszereket, mielőtt hazajöhettem” – mondta.

(Nyitókép: Sárközy Mariann/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top