nlc.hu
Otthon

Németh Kristófék szentendrei háza

Németh Kristófék megmutatták a vadonatúj álomotthonukat

A Keresztanyu sztárja szabad kezet adott a házépítésben az apósának, aki azon dolgozott, hogy a családi fészek olyan legyen, ahogyan azt a fiatalok megálmodták.

Másfél évig tartott az építkezés, de megérte várni. Néhány hete költöztek be Németh Kristófék a vadonatúj, szentendrei házukba, amelyet a Fókusznak mutatott meg a kétgyermekes színész. Otthonos, kényelmes és minden igényt kielégít a két szintes álomotthon, ahol mindenkinek megvan a saját birodalma. Sőt a 2 éves Leventének több is van: neki a földszinti nappaliban is és az emeleten is kialakítottak játszókuckót.

Németh Kristóf

Németh Kristóf A Konyhafőnökben is jól teljesít – Fotó: Sajtóklub

A Keresztanyu sztárja elárulta, hogy az utóbbi időben a konyha a legkedvesebb helyszíne a házban, hiszen A Konyhafőnök VIP óta és az arra való készülés óta átvette a terepet a konyhában.

Németh Kristóf és párja, Zita szerint a harmonikus házasság titka az, hogy még a legnagyobb rohanásban is hagynak időt a közös feltöltődésre. Ennek szellemében épült fel otthonukban a felnőttek birodalma, ahol a hálószobájukban még szauna is van (így nemcsak az egészségüket, hanem a köztük lévő tüzet is megőrizhetik nap, mint nap), a zuhanyzóra pedig az ágyból is ráláthatnak – egyfajta moziélményként. “Nem akartuk elfalazni ezt a részt. Nem akartunk átláthatatlan üveget beletenni, hanem közöttünk mindig olyan volt a viszony, hogy nagyon szeretjük egymást, nagyon szeretünk ránézni a másikra” – indokolta a 46 éves színész, akinek hamarosan megnyílik a családi étterme.

Még több sztárotthon az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top