nlc.hu
Otthon

Jason Momoa egy lakóautóban él a válás óta

Jason Momoa egy lakóautóban él, mióta szakítottak a feleségével

Nem, nem egy luxushotelben, egy lakóautóban.

Jason Momoa és felesége, Lisa Bonet 16 év együtt töltött idő után elválnak – jelentették be két héttel ezelőtt. Azóta többen tippelgettek, hogy vajon mi vetett véget a házasságuknak: többen pletykálták, hogy egy harmadik miatt mentek szét, de állítólag csak arról van szó, hogy a színész rengeteg munkája miatt megváltozott a viszonyuk, Lisa Bonet nem ilyen életre vágyik. Momoa már el is költözött otthonról, most éppen egy lakóautóban húzza meg magát – írja a Mirror

A lap szerint az Aquaman színésze egy 750 ezer fontos lakóautóban él az egyik barátja lakókocsi parkolójában. Momoáról tudni lehet, hogy imádja a természetet, sokat kirándul és sátrazik, így egyáltalán nem áll tőle távol ez az életforma. A The Sun informátorai szerint a színész éppen lakást keres, de mivel jól elvan a lakóautóban, nem sietteti az ingatlanvásárlást. Azt viszont leszögezte, hogy nem fog több százezer dollárt kifizetni egy hotelszobáért, a jelenlegi megoldás is tökéletesen kényelmes számára.

jason momoa

Jason Momoa egy lakóautóban húzza meg magát (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top