nlc.hu
Otthon

Hóviharban sem mondták le a kinti esküvőjüket

A nagy hóvihar ellenére is megtartotta kinti esküvőjét a pár

Még tizennégy hónappal ezelőtt tűzték ki az esküvőjük időpontját, egy masszív hóvihar sem tántoríthatta el őket.
Esküvő a hóviharban

Adam és Sally Irujo január 29-re, egy szombati napra tűzte ki az esküvője időpontját még tizennégy hónappal ezelőtt. Helyszínnek Rhode Island, azon belül pedig a Providence-i Közkönyvtár látványos épületének lépcsője volt került lefoglalva, és amikor sorra érkeztek a hírek az aznapra jelzett masszív hóviharról, a pár gondolkodóba esett – írja a upi.com.

Az Egyesült Államok északkeleti részén tomboló hóviharok hatására sokan biztosan meggondolták volna magukat, de nem Adam és Sally, akik végül kitartottak a terv mellett. Már kész voltak a dátummal díszített bögrék és vágódeszkák, és miután konzultáltak a családtagjaikkal, a barátaikkal és a kinti pultosokkal, úgy döntöttek, nincs értelme a halasztásnak. Végül egy szép, havas esküvő volt a jutalmuk, ahol minden a legnagyobb rendben zajlott, és az is biztos, hogy később majd lesz miről mesélniük az évfordulóikon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top