nlc.hu
Otthon

Időjárás az áprilisi havazás után

A vasárnapinál jobb időt hoz a következő három nap

Szerdára pedig a nap nemcsak kisüt, hanem felhő is alig az égen.

Vasárnap havazott, erről rengeteg fotó is van, a következő napok azonban már jóval kellemesebb időt hoznak. A kiderül.hu előrejelzése szerint ilyeneket: 

Hétfő: Az ország nagyobb részén sok lesz a gomolyfelhő, emellett azért több-kevesebb napsütésre is számítani lehet. Estétől fátyolfelhők is érkeznek. Számottevő csapadék nem valószínű. A nyugati, délutántól a déli szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között várható.

Kedd: Az északi megyékben erősen felhős idő valószínű, míg dél felé haladva egyre több napsütésre számíthatunk. Helyenként – nagyobb eséllyel északon – előfordulhat kisebb eső, zápor. A délnyugati, majd a nyugatira, északnyugatira forduló szelet élénk, időnként erős lökések kísérik. Hajnalban -1, +4 fok várható, de a szélvédett, fagyzugos helyeken hidegebb is lehet. Délutánra többnyire 13 és 18 fok közé melegszik fel a levegő, azonban északkeleten pár fokkal alacsonyabb értékek is előfordulhatnak.

Szerda: Az ország nagyobb részén napos idő várható általában kevés felhővel, az északi tájakon azonban több felhő zavarhatja a napsütést. Számottevő csapadék nem valószínű, de néhol előfordulhat gyenge eső, zápor. Sokfelé megélénkül, időnként megerősödik a nyugati, majd a délnyugatira délire forduló szél. A minimum-hőmérséklet 0 és +6, a maximum 16 és 21 fok között alakul.

Fotó: Unsplash

Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top