nlc.hu
Otthon

A kómából felkelt férfi megpróbáltatásai

Egy amerikai férfi 3 hónap kóma után szörnyű hírekre ébredt

Egy férfi, aki hat hónapig volt kómában, elárulta, hogy milyen szívszorító információkat kapott, miután felébredt. Azt mondta, ez volt a legnehezebb dolog, amivel valaha meg kellett birkóznia. 

John Pennington kezdetben azt hitte, hogy egy átlagos reggelre ébredt, ám amikor teljesen magához tért, vette észre, hogy egy kórházi ágyban fekszik lekötözve, akkor tudta meg, hogy több hónapig kómában volt és súlyos agysérülést szenvedett.

Egy férfi kéz a kórházi ágyon.

A kép csak illusztráció.
Fotó: Getty Images

Miután a nővér elmagyarázta neki, hogy hónapokig az intenzíven feküdt, további borzasztó hírekkel szembesítették. Ekkor árulták el neki azt is, hogy az édesapja meghalt, ráadásul öngyilkos lett. Sajnos a rossz hírek ezzel nem értek véget, azt is megtudta, hogy amíg ő kómában volt, a nővére drogfüggőséggel küzdött, és az édesapjuk próbált segíteni a nőnek  fizetni a lakbért.

“Ha belegondolok mindabba, amin keresztülment, és mivel akkor már idős ember volt, megértem, hogy a legerősebb ember, akit valaha ismertem, miért vethetett véget az életének” – írta John a Redditen.

John azóta szépen gyógyul, és a nővére is józan életet él.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top