nlc.hu
Otthon

Több mint 50 millió forintba kerül egy japán kutyaház

Több mint 50 millió forintba kerül ez a kutyaház – videó

Meg kell hagyni, valóban lenyűgöző és különleges kutyaházról van szó.

Vannak kutyatulajdonosok, akik nem ismernek határokat, ha kedvencükről van szó, és minden földi jóval elhalmozzák, olyan életkörülményeket biztosítanak nekik, amik tényleg irigylésre méltók. Nemrég írtunk például egy olyan luxus kutyaházról, ami nem sokban különbözik egy olyan kertes háztól, amiben egyébként emberek élnek. Méretben ezt nem éri utol az Inudono nevű kutyaház, mégis egy nagyon különleges darabról van szó.

Az Inudono természetes anyagokból készül olyan hagyományos technikákkal, módszerekkel, amelyeket a japán szentélyek, templomok és paloták építésnél alkalmaznak. Mivel ez a kutyaház kézzel készül, és olyan szakemberek dolgoznak rajta, akik egyébként különböző építészeti csodák restaurálásával foglalkoznak, ezért évente csak egy darabot fognak legyártani.

Japán kutyaház

Fotó: Inudono/Facebook

A rendeléseket szeptember elsejétől lehet majd leadni, és sorsolással döntik el, hogy ki lesz az első szerencsés, aki egy ilyen kutyapalota tulajdonosa lehet. Egy ilyen remekműnek természetesen megkérik az árát, egy házért 150 ezer dollárt, azaz közel 56 millió forintot kell fizetni.

(via Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top