nlc.hu
Otthon

Eladó a Bennet-ház

Eladó a Büszkeség és balítélet híres filmadaptációjának Bennet-háza

Itt forgatták azt az 1995-ös minisorozatot, amelyben Colin Firth és Jennifer Ehle szerepelt.

Szerettél volna valaha is a televíziózás történetének ikonikus darabjában élni? Nos, 6 millió fontért (2 milliárd 782 millió 500 ezer Ft) a kezedbe veheted a Bennet család otthonát a Büszkeség és balítélet 1995-ös BBC-adaptációjából.

A Luckington Court külsejét és belsejét használták Longbourn ábrázolására a szeretett minisorozatban, amelyben az azóta is sármos Colin Firth és Jennifer Ehle szerepelt.

büszkeség és balítélet 1995

Pride and Prejudice (Mini Series) Year: 1995 UK Director: Simon Langton Jennifer Ehle, Colin Firth (Fotó: 7e Art/BBC / Photo12 via AFP)

Ez a II. fokozatú műemlék épület egészen a 11. századig nyúlik vissza, és megőrizte a Tudor vonásait és a 16. századi átalakítási munkákat.

A főépületben nyolc lenyűgöző hálószoba és hét fürdőszoba található. Van még egy fogadóterem, ebédlő, dolgozószoba, nagy szalon, zeneszoba, 17. századi galambdúc, nappali és pince, ezenkívül több előszoba és fogadószoba. A főépületen kívül másodlagos szálláshelyek, gazdasági épületek és további öt nyaraló található az ingatlanon, amelyeket garantált rövidbérleti jogcímen adnak bérbe.

büszkeség és balítélet 1995

Pride and Prejudice (Mini Series) Year: 1995 UK Director: Simon Langton Colin Firth (Fotó: 7e Art/BBC / Photo12 via AFP)

Mintha ez nem lenne elég a fogadáshoz, van még 18,99 hektáros füves terület, ahol barangolni lehet.

Úgy gondolják, hogy a Luckington Court annak az ingatlannak a helyén található, amely korábban II. Harold király tulajdonában volt az 1066-os hastingsi csatában bekövetkezett halála előtt. Ezt követően a Fitzherbert család bővítette ki, akik az 1630-as évektől az 1800-as évek elejéig birtokolták az ingatlant.

A Woolley & Wallis partnere, Richard Nocton azt mondta: „Ritkán kerül eladásra ilyen minőségű és ilyen keresett helyen lévő ingatlan.”

„Kiváló állapota, további szállásai és kezelhető földje nemcsak kívánatos birtokot, hanem vidéki életstílust is biztosít a vevőnek egy vidéki közösségben, ugyanakkor közel Cirencester, Bath, Bristol kényelmi szolgáltatásaihoz és Londonhoz.”

 

büszkeség és balítélet 1995

7e Art/BBC / Photo12 via AFP

(A házról készült pazar fotók itt tekinthetők meg)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top