nlc.hu
Otthon

Eladományozza bútorait a Korda házaspár

Kordáék elárulták, miért mondtak le a milliós értékű bútoraikról

Nem értékesítik a Korda-villa bútorzatát. Kiderültek az okok.

Mint arról beszámoltunk, kórházaknak és nővérszállóknak adományozza a Korda házaspár a nemrég eladott villájuk bútorzatát. A legendás szálláshely 25 szobával rendelkezett, így több milliós értékről van szó. 

Kordáék

Luxuslakásokat fognak kialakítani Kordáék egykori villájából – Fotó: press.tv2.hu TV2 /

A lelkünknek is jólesik, hogy segíthetünk. Mi már annyi jót kaptunk az emberektől, hogy úgy éreztük, kötelességünk azokat viszonozni szeretetből” – indokolta ezt a gesztust Korda György a Borsnak adott interjúban.

A tekintélyes értékű adomány indokolta a felvetést, hogy vajon a legendás énekes milyen segítséget kapott az életében. “Soha semmilyen anyagi támogatásra vagy vissza nem fizetendő kölcsönt nem kaptam, de emberi segítséget annál többet” – magyarázta a bulvárlapnak Korda, aki szeretné, ha sok minden maradna utánuk.

Szeretnénk a feleségemmel sok nyomot hagyni. Legyen ez az emberségünk, a dalaink, az éneklésünk, vagy akár a Szikla utcában álló Korda-villa. (…) Az is jólesne, ha az utcánkat egykor rólam neveznék el” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top