nlc.hu
Otthon

Meghatódott a cukrász a boltja előtti sor láttán

Elsírta magát a cukrász, amikor meglátta, mennyien állnak sorba a süteményeiért

Lucia Kuráková nagyon meghatódott, amikor észrevette a cukrászdája előtt kígyózó sort.
Lucia Kuráková séf és cukrász meghatódva nézi a boltja előtti sort

A szlovák származású séf, Lucia Kuráková első saját éttermét Barcelonában nyitotta meg, és a hamburgereket kínáló El Desván nagyon népszerű lett a városban. Ezért úgy döntött, létrehoz egy tapas éttermet is El Desván Vermutéria néven, ahol torta is felkerült a menüre.

A séf édességeire akkora lett a kereslet, hogy egy külön cukrászdát is nyitott, de még ez sem volt elég: olyan jól mentek a finomságai, hogy egy második egységet is beüzemelt, amelynek a megnyitója idén márciusban volt.

A közösségi oldalaknak és az 1 eurós süteményakciónak köszönhetően hatalmas tömeg gyűlt össze a megnyitóra, a sarkon túl, a másik utcában is sorban álltak az emberek. Az egyik videón látszik, ahogy Kuráková kimegy az utcára, végigsétál a sor mellett, és elérzékenyül, amikor meglátja, milyen sokan várakoznak, hogy megkóstolhassák az édességeit.

„Egy álom vált valóra nektek köszönhetően!” – írta a közösségi oldalán a séf, aki hozzátette, hogy megdolgozott a sikerért. – Öt évnyi kemény munka van mögötte, de ez a jutalom megfizethetetlen! Hihetetlenek vagytok!”

(My Modern Met)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: Instagram/eldesvanbakery_by_lucia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top