nlc.hu
Otthon

Johnny Depp angliai birtoka

Megmutatta lenyűgöző birtokát Johnny Depp

Jelenleg ez a délnyugat-angliai birtok a kedvence Johnny Deppnek, ahová el tudott vonulni a botrányos válása elől.

Még 2014-ben vette a délnyugat-angliai Somersetben fekvő 850 hektáros birtokot Johnny Depp. A hollywoodi híresség nem is sejtette, milyen jól jön majd a nyugodt angliai menedék, amikor a volt felesége, Amber Heardtől vált el, ugyanis csak egyvalamire vágyott a jogi eljárás után: nyugalomra.

öltönyös férfi

Johnny Depp imád Angliában élni (Fotó: Yui Mok/PA Images via Getty Images)

Az 59 éves színész 13 millió fontért (5,7 milliárd forint) vásárolta  meg a Downton Abbey stílusú birtokot, amely 12 hálószobával és nyolc fürdőszobával rendelkezik. A 19. századi stílusú kastélyt Somerset Mansionnak nevezték el – írja az Independent.

Egyszerűen szeretem a karakteres helyeket” – mondta Depp a Somerset County Gazette szerint. „Vannak házaim különböző helyeken, és mindegyik valami különlegest jelent. Nem azért vannak, hogy kijelentsem, hogy a tulajdonomban vannak, hanem azért is, mert egy kicsit különlegesek.”

A Sweeney Todd sztárja elmondta, hogy az egyik dolog, amit szeret Nagy-Britanniában, az az, hogy „bárhová mész, régi és nagyszerű épületek vannak”.

Depp hozzátette, hogy bemehet a boltokba anélkül, hogy olyan emberek vennék körül, akik szelfiket akarnak készíteni, amit egy bizonyos pontig nem bán, de néha egy kicsit túl sok belőle.

A britek hűvösek, és úgy üdvözölnek, mintha szomszéd lennél – anélkül, hogy túlzásba esnének” –mondta. „Szeretek eljárni, nézelődni és emberekkel találkozni – de nem vagyok az a nagyon extrovertált, akire az emberek gondolnak. Igazából én meglehetősen félénk ember vagyok.

Még több képet itt találsz az ingatlanról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top