nlc.hu
Otthon

Előszoba burkolat átfestése videó

Utálta az előszoba kockás padlóját, ezért átfestette – Az utána állapot magáért beszél

Ha nem teheted meg, hogy újra burkoltasd a padlót, ez lehet a megoldás. Egyszerű, gyors, ráadásul töredékébe kerül egy nagy renoválásnak.

A lakásfelújítás témaköre már korántsem merül ki annyiban, hogy az ember szakit hív és több százezret költ arra, hogy az adott helyiség új külsőt kapjon.

Előszoba felújítás

Fotó: TikTok/@festeni1221

Számtalan olyan DIY-megoldás létezik, ami ennek töredékéből kihozható és nem is kell külső segítséget bevonni hozzá. A TikTok ezeknek a trükköknek kimeríthetetlen forrása, mutattunk már erkély-, és konyhafelújítást is, amik, ha nem is fillérekből, de lényegesen kicsi büdzséből kivitelezhetőek voltak. 

A repertoár tovább bővül, FestEni videója arra ad megoldást, hogyan lehet újrakalibrálni az előszoba padlóját, ha mondjuk nem pont a stílusunkat tükrözi. Első körben, nyilván alapos felmosás és zsírtalanítás után alapozó réteget vitt fel a kockás burkolatra, majd három rétegben lefestette a padlót.  

Amellett, hogy egészen új megjelenést kölcsönöz a fehér padló a helyiségnek, a világos színválasztás azért is jó, mert sokkal tágasabbnak, szellősebbnek tűnik az előszoba. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top