Otthon

5 érv a mosogatógép mellett – Mennyit ér a kényelmed?

Valljuk be, a mosogatás senkinek nem okoz örömet – kivéve, ha csak egy gombot kell megnyomnod. Egy jó mosogatógép akár már 6-7 literrel is tisztára mossa a tányérjaidat, és egy kis kávé áráért elmosogat neked minden nap, ráadásul a kezed sem ázik szét a víztől!

A mosogatógép mellett számos érv szól, akár az energiatakarékosságot, akár a saját felszabaduló időnket vesszük alapul. Nézzük, mit nyerhetünk egy mosogatógéppel!

5 érv a mosogatógép mellett – Mennyit ér a kényelmed?

 

Szép lesz a kézfejed

Ha sokat mosogatsz, nincs az a kézi mosogatószer, ami annyi aloe verát, vagy argán olajat tartalmazna, ami valóban megóvja a kezedet a kiszáradástól. A bőr felpuhul, kiázik, és a klóros víztől pedig rendkívül szárazzá válik. Persze, kézkrémes pakolásokkal javíthatsz a helyzeten, de ha a kezed ápoltsága fontos, és szeretnél végre megszabadulni a napi többszöri krémezés procedúrájától, jobb, ha mosogatógépre váltasz, és ez a probléma végleg a múlt homályába vész! 

Végre lesz időd!

Ha nagy a család, vagy gyakran a te lakásod a baráti összejövetelek színtere, szinte biztos, hogy a mosogatás egy hónapban több órát vesz el az életedből. Biztosak vagyunk benne, hogy ezt az időt értékesen is el tudnád tölteni, ezért, ha állandó időszűkében vagy, könnyítsd meg a helyzetedet, és nézz körül a mosogatógépek kínálatában!

Megajándékozhatod magad

Egy korszerű mosogatógép energiatakarékos, amit a villany – és vízszámláidon is látni fogsz. Nem azt mondjuk, hogy pár hét alatt összespórolhatsz egy Gucci cipőre, de éves szinten több ezer, adott esetben több tízezer forintot megspórolhatsz egy felső kategóriás mosogatógéppel. Az, hogy a megtakarított összeget mire költöd, már csak rajtad múlik!

5 érv a mosogatógép mellett – Mennyit ér a kényelmed?

 

Nincs felfordulás a konyhában

Ugye ismerős az a kép, amikor éppen több mindent főzöl egyszerre, és a konyha úgy néz ki a mosatlan edényektől, mint ahol bomba robbant? Ezt az idillinek cseppet sem nevezhető képet nyugodtan elfelejtheted, ha van mosogatógéped: egyszerűen csak bepakolod a gépbe azokat az edényeket, tányérokat, amik már nem kellenek, és ha végeztél, egy gombnyomással elindítod a mosogatást.

Higiénikusabb mosogatás

Akárhonnan nézzük, a kezünk nem bírja el azt a hőfokot, amin egy mosogatógép végzi a tisztítást. Mivel a gép akár 70 fok körüli hőmérséklettel is dolgozhat, biztos lehetsz benne, hogy a szennyes tányérok és piszkos poharak nemcsak ragyogóan tiszták, de garantáltan bacimentesek is leszenek.

 

Olvass még konyha-ötletekről az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top