Otthon

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspiráció

Biztosan sokan emlékeztek a függőágyra mint a Balaton-parti nyaralók első számú kellékére. Ma már sokkal kevesebben tehetik meg, hogy saját nyaralójuk legyen, éppen ezért a „milyen függőágyat válasszak magamnak” problematika is inkább azokat érinti, akik baromi nagy hellyel rendelkeznek a lakásban.

Mindennek ellenére mi azért szeretnénk megmutatni néhány függőágyötletet, amelyek között találsz a fillérestől a prémiummegoldásig mindent.

Ha csak egy talpalatnyi helyed is van, egy egyszerű függőágy és némi stílusérzék, és tökéletes kuckót varázsolhatsz kedvenc, kihasználatlanságtól szenvedő sarkodnak.

függőágyHa csak az egyik foteledet kiselejtezed, akkor ez a párnázott fotelre emlékeztető függőágy a kedvenced lesz.

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációA fenti darabnak egy luxusverziója ez a függő fotel, amit egy télies hangulatot idéző farönkre függesztettek. Nem is tudom, hogy mi jön be jobban, a látvány vagy a hely, ahonnan kitekinthetek.

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációOlvasósarok függőágyból? Miért ne! Egy természetet és a könyveket szerető valakinek mi sem lehet tökéletesebb ennél a kuckónál. Dobd fel egy fényfüzérrel!

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációEgy igazi férfias stúdiólakást is fel lehet dobni függőággyal. Úgyis mindig dolgozol, a haverokkal pedig a közeli pubban találkozol? Felejtsd el a kanapét!

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációEz a kétszemélyes „függő kanapé” nem semmi, nem mondom, hogy panelbarát a megoldás, de azt sem, hogy elérhetetlen lenne. Igaz, ehhez valószínűleg a födém megerősítésével kéne kezdeni. De annyi baj legyen, ha egy tengerparti szállodában fekhetnék egy ilyenben, azt sem bánnám!

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációIgazi luxuskuckó, ahova könnyedén elvonulhatunk, ha meguntuk a  vendégséget, vagy kényelmetlen a kanapé.

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációManapság nehéz kizavarni a gyerekeket a szabadba. Ha egy ilyen függőágy várt volna annak idején, én nem mondtam volna nemet egy kis heverészésre.

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációImádom a minimál stílust, kevés pénzből is tudunk fantasztikus hangulatot varázsolni. Mivel is fűszerezhetnénk meg a verandát, ha nem egy függőággyal.

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációIgaz, ez egy hamis függőágy, mert a képen valójában egy kádat látunk, ami lebeg, pont úgy, ahogy a kerti verziók.

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációNemcsak ágyak, de fotelek is lebeghetnek. Egy ilyen keleties stílusú szobának elmaradhatatlan tartozéka ez az ülőke, amiben 10 centivel a föld felett járhatunk.

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációVégre, páros függő fotelek! Nagyon jó ötlet, mivel a hely szűke miatt legjobb esetben is egy függőágynál több nem fér el általában egy nagyobb térben sem. Viszont ha felültetjük ezt az egészet, az már igen! Ilyenben szívesen megöregednék!

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációLuxuskertek gyönyörű tartozéka ez a fehér, rendhagyóan kör alakú függőke.

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációHa van olyan szerencsénk, hogy kertünk van, és van benne egy függőágy-kompatibilis fánk, akkor ezt mindenképpen csináljuk meg. Szuper, hogy van hozzá szúnyogháló is.

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációÚgy kezdtem, hogy a balatoni nyarakat idézi számomra a kinti heverészés, pedig a függőágyat is lehet téliesíteni.

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációHa már Balcsi, akkor hintaágy. És ha már hintaágy, akkor függő hintaágy!

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációÉs függőágyak kerti nagy megbeszélésekhez. Ebben a megoldásban az a praktikus, hogy  ketten is elférnek egy viszonylag kis helyen. És senkinek nem kell a földön várnia, hogy végre ő kerüljön sorra a függőágyban.

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspirációAz új stílusú függőágy vagy inkább lebegő háló a terek maximális kihasználtságára. Szuper ötlet!

Ami sosem megy ki a divatból: 18 szuper függőágy-inspiráció

(Fotók:hammock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top