Otthon

Kalandokkal teli kikelet (x)

A tavasz minden évben tele van várakozással. Vajon melyik bokor borul majd elsőként virágba? Hányat kell még aludni, amíg kabát nélkül lehet reggel elindulni otthonról? És ha már végre jó idő van, milyen izgalmas programokkal töltjük majd meg az ismét egyre hosszabbodó napokat?


Nos, ami biztos, hogy a Kinder Meglepetésben megint rengeteg újdonságra számíthatunk! Téli pihenőjük után félbeszakítják kellemes dagonyázásukat a Happo Family vízilócsalád tagjai. A szafari ihlette élmények most végre nemcsak a képernyőn jelennek meg: minden ötödik,* jól ismert Kinder Meglepetésben várják a figurák, hogy előbújhassanak, és kihasználhassák a jó időt egy kis mókázásra.

Szórakoztató pillanatokból pedig sosem elég, ezért a Pindúr Pandúr lányok imádni való triója is velünk tart majd minden ötödik,* kislányoknak szóló Kinder Meglepetésben. Bájos külsejük azonban ne tévesszen meg senkit! A sok masni mögött rettenthetetlen kis hősök rejtőznek, akik bárkinek megmutatják, ki is a főnök. Úgyhogy jaj annak, aki megpróbál rossz fát tenni a tűzre: a bátor Csuporka, Sziporka, Puszedli és a barátaik azonnal ott teremnek, és cselesen véget vetnek mindenféle rendetlenkedésnek. Többet ésszel, mint erővel!

A Kinder Meglepetés Magyarországon is több évtizede teszi különlegessé a kisgyermekes családok napjait. Így a mai gyerkőcök közül sokaknak már az anyukája és az apukája is nagy rajongója volt a játékot a Kinder Chocolate ellenállhatatlan ízével kombináló finomságnak. (És tegye fel a kezét az a felnőtt, aki őszintén meri állítani, hogy már sosem kívánna meg egyet…) A kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készült tejcsokoládé és a belső tejes réteg alatt pedig ott rejtőzik a kreativitást és képzelőerőt serkentő meglepetés.

Szakítsunk időt a vidámságra, és fedezzük fel gyermekeinkkel együtt az új játékokat!

 

* A Kinder Meglepetés és Kinder Meglepetés kislányoknak termékekben az aktuálisan forgalmazott teljes mennyiség átlagosan 20%-a tartalmazza a The Happos Family, illetve a The Powerpuff Girls sorozat játékainak valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top