Otthon

Karácsonyi glamúr akár otthon is (x)

…ha néha kibújnál a jópofa pizsiből


A hűvös időjárás és a korai sötétedés előcsalogatja a kuckózós énünket. Ilyenkor szívünk szerint meg se válnánk a pihe-puha kedvencektől, így többnyire marad a pizsama és az ugly jumper. Ünnepekre mégis érdemes levetkőzni a jópofa mackót, hogy glamúros külsőben fogadhassuk a karácsonyt. Ragyogásra fel!

A réteges öltözködés időszakában is jólesik ráeszmélni a dögös énünkre, merjük levetni a köntöst, és villantsuk meg a nőies oldalunkat. Nem másért, magunkért! Ráadásul az ünnephez hozzátartozik a flitter, a csillogás, így ne féljünk néhány extravagánsabb darabbal bővíteni a gardróbot. Az F&F karácsonyi kollekciójában csupa lehengerlő ruhát és kiegészítőt találunk, a visszafogott eleganciától a vadító leopárd bundáig kedvünk szerint variálhatjuk a megjelenésünket.

Hogy könnyen elcsábuljunk az otthoni glamúrra, szervezzünk házibulit, és adjuk meg a dress code-ot. Inspirációnak tökéletes választás London szuper menő stílusa, a brit márka ünnepi kollekciójában is az avantgárd divatfőváros sokszínűsége köszön vissza.


Ha a parti sikkes megjelenést kíván, a monokróm színek, jól szabott öltönyök és elegáns hosszú ruhák lesznek a kedvenceink. Egy bohémabb bulira pedig jöhetnek a csillámos blézerek és overallok. Legyünk bevállalósak a kiegészítőkben is, a drámai bársonycipők, -táskák és feltűnő statement ékszerek mind szuper választásnak minősülnek.

Ha az outfitünkkel kész vagyunk, segítsünk párunknak is megtervezni az ünnepi ruhatárat. Az F&F karácsonyi férfiszettekben az elegáns szabásvonalak és maszkulin színek dominálnak, a fekete, sötétzöld, mélybarna színek komolysága vidám mintákkal válik játékosan vonzóvá.

Engedjünk a késztetésnek, nyissunk a merész stílusra az ünnepek alatt is, és varázsoljunk felejthetetlen pillanatokat akár egy öltözékkel is!

 

További inspiráció: f-f.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top