Otthon

Legyen a természet ihletése életed része! (X)

A modern életvitel rohanó hétköznapjai egyre stresszesebbek. A tennivalók végeláthatatlan listája, a kiszámíthatatlan időbeosztás és a nyomás, hogy mindig elérhetőnek kell lenni, bizony, könnyen nyugtalanná és fásulttá tehetnek minket.

Mit szólnál hozzá, ha néhány egyszerű, apró lépéssel képes lennél a stressz menedzselésére?

1.       Öleld át a természetet!

A természet képes nekünk segíteni abba, hogy visszaszerezzük az irányítást, azonban a túlhajszolt hétköznapok sajnos azt eredményezik, hogy 5-ből 4 ember* nem tud annyi időt tölteni a szabadban, amennyit szeretne. Pedig nem kell ehhez feltétlenül elutaznod – egyszerűen változtass a már bevált napi rutinodon, iktass be kitérőket, hogy útvonalaid érintsék a természetet! Sétálj a boltba a közeli park érintésével, vagy ebédelj a szabadban, akár egy kerthelyiségben.  A frissen vágott fű illata, a madarak csiripelése és a csodaszép fák látványa megnyugtatja a lelket és a gondolataidat.

2.       Ültesd el a boldogság magját!

Ha nincs lehetőséged kimenni a szabadba, hozd be magadhoz a természetet! A lakásodban vagy az íróasztalodon elhelyezett növények tökéletes eszközei annak, hogy egyensúlyba hozd a környezetedet. Egy szép növény tökéletes fókuszpontot adhat távol a számítógépedtől és a telefonodtól – gondozásuk a nap leghektikusabb szakaszában is apró, kellemes kikapcsolódást jelenthet.

3.       Teremtsd meg az érzékek mennyországát!

Az illatok képesek igazán arra, hogy kiragadjanak minket a hétköznapi rutinból. Mi is lehet jobb mód arra, hogy az ilyen illatok egész nap velünk legyenek, mint az, ha ruháinkon hordozzuk őket magunkkal.  Az emberek 80%-a* szerint ruháink friss illata képes bennünket jobb kedvre deríteni. Ezért hozta létre a Lenor az új Inspired by Nature termékcsaládját, melynek egész napon át tartó, friss illatai segítenek visszavonulni a természetbe, bárhol is vagyunk. 

A Lenor Inspired by Nature termékcsaládja három egyedülálló, természet ihlette illatvariánsban érhető el.  A mélytengeri ásványok nyugalmat árasztó, akvatikus illata, a selyemakác élénkítő, mézes zamata és a shea vaj gazdag, bársonyos aromája segít, hogy mindig az idilli természet közelségében érezzük magunkat.

* A fogyasztói adatok egy online felmérés keretében kerültek begyűjtésre az az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Lengyelországban, Németországban és Oroszországban, 5008 résztvevő megkérdezésével, reprezentatív minta alapján. A felmérés a P&G Fabric Care megbízásából készült a Lenor márka számára, a Bilendi közreműködésével 2016. december 16–20 között.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top