Otthon

Tavaszi nagytakarítás kényelmesen (x)

Legyen tiszta a lakás egyszerűen és gyorsan! Használj vezeték nélküli, kompakt porszívót a padlófelületek takarításához!


A tavasz közeledtével mind ritkábbak a kellemes bekuckózással töltött napok, és egyre inkább nyitunk a természet, valamint az intenzívebb társasági élet felé. Mind gyakoribbak a váratlan látogatások, a pillanatok alatt szerveződött esti activitypartik. Ehhez azonban fontos, hogy a lakásunk is készen álljon a vendégek fogadására.

A Kärcher VC5 porszívója kis méretének, erős, ugyanakkor egyedülálló tisztítási teljesítményének köszönhetően kitűnő társad lehet a legváratlanabb helyzetekben is. Kényelmes és praktikus módját kínálja a takarításnak, különleges kialakításának köszönhetően pedig leegyszerűsíti a különböző padlófelületek tisztítását.


Könnyedén irányítható, és különösen hosszú kábellel rendelkezik, így a bútorok alatti részek takarításához szintén megfelelő. Új, vezeték nélküli változatának használata pedig különösen komfortos, hiszen nincs zavaró kábel, amibe beleakadunk. Tartós lítiumion akkumulátorának köszönhetően akár 60 percig is kitart az üzemideje.

Ha a család több generációja is szívesen besegítene a takarításba, teleszkópos, magassághoz állítható szívócsöve nagyszerű megoldást kínál erre. A flexibilis padlótisztító fej csuklója maximális mozgásszabadságot biztosít, a zegzugos sarkok, a bútorok közötti szűk rések gond nélkül elérhetővé válnak.


A speciális elrendezéssel felépített és erősen tömített rendszerű tisztítófej kiváló tisztítási eredményről gondoskodik, nem gyűlik össze rajta a kosz, így nem visszük át egyik felületről a másikra a szennyeződéseket. Bátran nekiállhatunk a konyha után a nappali takarításának is. A szőnyeg és keménypadló közötti átkapcsolás rendkívül egyszerű, ráadásul három teljesítményfokozat közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet.

A munka végeztével összecsukhatod, ráadásul méretei miatt keskeny szekrényben is kitűnően elfér.  


Kärcher tavaszi akció 2019 – VC 5

Lepd meg magad a Kärcher sokoldalú készülékével, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen takarítással töltened, és élvezd ki a legszebb évszak minden percét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top