párkereső

Csíííz!

Az interneten társat keresõ ismerõseim között végzett felmérésem szerint a bemutatkozó oldalra feltett fotó 58%-kal növeli az oldal olvasottságát, 72%-kal csökkenti a totális mellényúlás esélyét, és 90%-ban megszünteti a vakrandikat.







…csíííz…
Mindjárt az elején tisztázzuk, hogy az érthetetlen okból a szép mosoly zálogaként elterjedt „csíííz” szócska kifejezetten kényszeredett vicsorgást eredményez a fotókon, tehát tulajdonképpen használhatatlan. Egyesek szerint fényképezés közben azt kell mondani: „kiscica”. Kipróbáltam tükör előtt, hát nem tudom…

Szerencsére Orsi, a Nők lapja Cafe webdesignere semmi ilyet nem mondatott velem, amikor a rovathoz fotózott. Ennek ellenére mindketten nagyokat nevettünk a szerkesztőség konyhájában, ahol a kép készült. Ez azért is nagy teljesítmény, mivel két dologtól tudok halálosan komoly képet vágni: ha azt kell elmagyaráznom, miért nem készült el a cikkem a határidőre, vagy ha fényképeznek. Mégis belevágtunk a fotózásba, mivel szerettük volna, ha tudjátok, kivel álltok szemben. Ez internetes társkeresés közben is fontos. Ezért arra biztatok mindenkit, bátran tegyen fel magáról fotókat a Nők lapja Cafe párkereső oldalaira.







A szerző (R. Kövér Balázs)
Az egyáltalán nem mindegy, hogy milyen képet választasz. Egyrészt szerinted legyen jó kép, másrészt, ami ennél sokkal fontosabb, hogy mások szerint is. Tehát ne a kedvenc képedet tedd fel, főleg ne, ha az szilveszter éjszakáján ábrázol, kék hajjal, karikás szemekkel. A cél nem az egyéniséged megmutatása, sokkal inkább az arcodé, a hajadé, a mosolyodé, a szemedé és a testedé. Persze azért egy fürdőruhás kép enyhe túlzás, de jó, ha az arckép mellé felkerül egy teljes alakos változat is.

Azon, hogy a családtagok, barátok, kollegák felismernek, fölösleges aggódnod. Ha rád találnak egy párkeresőben, nyilván ők is társra vágynak, tehát nem fognak kinevetni. Sőt, meg fogják dicsérni a képeket, a szellemesen kitöltött regisztrációs lapodat is. Lehet, hogy úgy érzed, a föltett fotóval csak a saját esélyeidet csökkented, ezen sem érdemes görcsölni. Ha valakinek nem tetszel, az az első randi után, vagy rosszabb esetben közben ezt úgyis elmondaná. Sokkal egyszerűbb és kellemesebb, ha nem árulsz zsákbamacskát.





Keress magadról néhány jó fotót! Érdemes a tavalyi nyaralásod képei között körülnézni, vagy a legutóbbi baráti beszélgetésen készültek közül választani. A kiválasztásnál figyelj arra, hogy a kép ne legyen túl sötét, és azokat se tedd netre, amelyeken szembevakuztak. Ha nem találsz alkalmas képet, szólj a legjobb barátodnak/barátnődnek, fogjatok egy digitális kamerát, vedd fel a kedvenc ruhád, tedd be a kedvenc CD-d, (lányok, természetes sminket is bevethettek) és kezdődhet a fotóparti.

Ha kritikai megjegyzésetek lenne a fotómmal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnétek a párkeresésről, találkozzunk a Nők Lapja családi hétvégéjén, május 15-én és 16-án a Margitszigeten! De a lenti linkre kattintva e-mailt is írhattok nekem!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top