párkereső

Randevúcsapda

Az internetes párkeresés alfája és omegája a regisztrációs lap kitöltése. Egy rafináltan kitöltött bemutatkozó oldal nem egyszerûen névjegy, hanem internetes randevúcsapda, amivel gondoskodhatsz róla, hogy minél hamarabb megtaláld a párod.





Ha már eldöntötted, hogy belépsz egy párkereső oldalra, nagyon fontos, hogy milyen regisztrációs lapot töltesz ki magadról. Miután bejelentkeztél egy szájtra, szánj időt arra, hogy végigböngészd.

Nézd meg, milyen adatokat adhatsz meg magadról, és milyen igényeket támaszthatsz másokkal szemben. Vizsgáld meg, milyen keresési szempontok szerint böngészhetsz a bemutatkozások között. Az oldal teljes körű feltérképezése több okból is hasznos. Felmérheted, hogy hányan járnak oda és milyen igényekkel. Ebből látni fogod, hogy jó helyen jársz-e. Ha egy szájton mindenki szexpartnerre vágyik, akkor ne te legyél a tartós kapcsolat és a házasság prófétája, inkább keress magadnak egy testhezállóbb oldalt.

Miközben szörfölsz a bemutatkozások között, találhatsz egy sor neked tetsző felhasználót. Ha úgy érzed, valamiért megfogott egy reglap, írj levelet a gazdájának. Így már akkor ismerkedhetsz, amikor még nincs is tökéletes adatlapod. Persze ezt a hiányosságot gyorsan pótolnod kell, ha már levelezel valakivel!





Miután megnézted a szóba jöhető partnerek bemutatkozásait, nézd meg a vetélytársakét is, ezzel felmérheted a kínálat és a kereslet erőviszonyait. Gondold végig, te miben különbözöl a többiektől, miben tudsz mást nyújtani egy kapcsolatban? Ezeket a tulajdonságaidat domborítsd ki a reglapodon! Nem könnyű magadról vagy a vágyaidról írni, mivel az adatlapon általában annyi mindenre rákérdeznek (a kedvenc kajádtól a köldökpiercingedig), hogy alig marad mondanivalód. Pedig mindenképpen jó, ha írsz néhány személyes sort. Csábító a lehetőség, hogy az eddigi kapcsolataidat, kudarcaidat ismertesd a többiekkel, de ezt semmiképp sem ajánlanám. Az sem jó megoldás, ha kedvenc romantikus regényed, vagy versed másolod be a bemutatkozás helyére. Ehelyett próbálj összeszedni magadról öt-hatsornyi olyan információt, ami a kérdőívből nem derül ki. Írhatsz az életedről, a vágyaidról, a hobbidról, a lényeg, hogy egyedi, figyelemfelkeltő és fantáziadús legyél.

Ha magadról mindent kitöltöttél, megírtál, rátérhetsz az igényeid ismertetésére. Mindenki a legkisebb királykisasszonyt vagy a szőke herceget keresi a fehér lovon, de azért ezt nem kell rögtön tudatnod a külvilággal. A „jelölted adatai” résznél csak azt jelöld fontosnak, ami valóban az. Öt-hat feltétel elég is lesz. Az összes többi kérdésnél válaszd a „mindegy” opciót. A „rövid leírás az ideális jelöltről” rublikába írj néhány szellemes, kedves mondatot.
Ha pár hét után úgy érzed, nem az igazi az adatlapod, bátran módosítsd! Akkor fogsz sok levelet kapni, ha magadról minél konkrétabban és érdekesebben beszélsz, miközben nem szabsz szigorú feltételeket a jelentkezőknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top