párkereső

Ismerkedés az ágyban

Az elsõ szeretkezés sokak szemében a kapcsolat vízválasztója. Ha úgy tûnik, nincs meg az összhang, akkor inkább sokan más partner után néznek. Pedig ilyenkor is érdemes adni még egy esélyt.

Kinga barátnőm azt vallja, ha az első szeretkezés nem jó, nincs értelme tovább próbálkozni.




– Vagy odateszi magát szívvel-lélekkel a srác, vagy mehet a levesbe! – vallja Kinga. – Aki elsőre nem produkál annyit, mint amennyit elvárok, az esélytelen a továbbiakban, másnap örök búcsút veszünk egymástól. Mennyi a minimum? Mondjuk, hogy nekem is legyen orgazmusom, vagy legalább élvezzem a szeretkezést. Ha érzem, hogy figyel rám, ha elfogad egyenrangú partnernek a szexben, akkor minden rendben. De ha a szex róla szól, én pedig kiszolgáló személyzetté lépek vissza, akkor köztünk mindennek vége.


Persze nem mindenkinél játssza el az egyetlen esélyét az, aki nem nyújt lehengerlő teljesítményt már az első alkalommal.
– Az elsőt csak játéknak fogom fel, ismerkedés egymás testével, stílusával – meséli Réka, aki jóval megengedőbb mint Kinga. – Ezt általában a fiú is érzi, így nem kezd el megállíthatatlanul nyomulni. Nekem az a fontos, hogy mindketten végig jól érezzük magunkat, ne csak az első behatolásig. Ettől a srácok hihetetlenül felpörögnek, és ha hiszed, ha nem, egyből én leszek számukra az etalon.






Réka megengedő stílusa jól jön a bizonytalanabb fiúknak, mint amilyen Bence is.
– Az első előtt kicsit szorongok, nem tudom, mire számítsak, mit és mennyit enged majd a lány. Általában nagyon figyelek a barátnőimre. Szeretem, ha már annyira meghitt a kapcsolatunk, hogy az ügyetlenkedéseket el lehessen viccelni – mondja Bence.


A jóval rámenősebb Fecó viszont teljesen magára vállalja a kezdeményező szerepet.
– Nem tagadom, szeretem a szexet, ezt a barátnőimmel is éreztetem. Az első, de legkésőbb a második randin már az ágyamba csábítom a lányt. Szerintem a szexet a pasinak kell kezdeményeznie, és az ő dolga olyan teljesítményt nyújtani, hogy utána már csak őt akarja a csaj.






Az iménti négy eltérő vélemény közül bárkiével értesz egyet, az biztos, hogy a legtöbb első szeretkezés nem lesz toplistás. Az a jó, ha mindketten akarjátok a másikat, és nem csak a kaland kedvéért bújtok össze. Beszéljétek meg, mire vágytok, mit szeretnétek a másiktól, meddig várnátok az első ágycsatára. Ha tudjátok, mit vár el a másik, mire van szüksége, nem lesz gond. Jó, ha tisztában vagytok vele, bármennyire is profi lepedőakrobaták találkoznak az ágyban, az első próbálkozás csak ritkán sikerül olyan fergetegesre, mint ahogy a lányregényekben elképzelik. A valóságban össze kell csiszolódnotok a partnerrel, ezért ne dobjátok ki rögtön szegényt csak azért, mert nem volt megfelelő a teljesítménye, adjatok még egy esélyt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top