Aktuális

Megfogadtuk: öt hónapig spórolunk – 9. rész

Laci és Laura egy az esküvője előtt álló pár, akik eldöntötték, hogy februártól öt hónapig spórolnak, a megtakarításukból pedig állampapírt vásárolnak majd. Spórolásukról naplót vezetnek, most pedig arról írnak, hogyan tudtak olcsóbb, de szép esküvőt szervezni.
 Korábbi bejegyzések:
– Öt hónapig spórolunk! – 8. rész

– Öt hónapig spórolunk! – 7. rész
– Öt hónapig spórolunk! – 6. rész
– Öt hónapig spórolunk! – 5. rész
– Öt hónapig spórolunk! – 4. rész
– Öt hónapig spórolunk! – 3. rész
– Öt hónapig spórolunk! – 2. rész
– Öt hónapig spórolunk! – 1. rész

Megfogadtuk: öt hónapig spórolunk – 9. rész„Eddig számtalan alkalommal írtam arról, hogyan spórolunk az öt hónap alatt, hogy végül kincstárjegybe fektessük a pénzünket. Meséltem a bringás munkába járásról, arról, hogy sokszor jobban megéri mosogatógépet használni, és arról is, hogy végül miért döntöttünk a kincstárjegy mint befektetés mellett. Bár még nem járunk az ötödik hónap végén, szépen gyűlik a megtakarításunk” – kezdi legújabb bejegyzését Laura, aki most még személyesebb történetet oszt meg veletek.

„Közben nagyon telik az idő, hiszen augusztusban hivatalosan is összekötjük az életünket Lacival. Bár már együtt élünk, együtt kezeljük a pénzügyeinket, azért okozott némi fejtörést egy olcsóbb, de szép esküvő megszervezése. Kezdjük az elején! Gondolj bele, tényleg szükséged van egy mostanában trendi, dizájnos tortára? Mi egy egyszerű, hagyományos emeletes tortát választottunk, marcipánbevonattal és két figurával a tetején. Így, amikor pár napja véglegesítettük a megrendelésünket, kikerekedett a szemünk, mert csak feleannyit fizettünk így. Máris spóroltunk!” – ecseteli első tanácsát Laura, majd egy újabb hasznos tanáccsal látja el olvasóit. „Tudom, hogy felkapott dolog valami celeb énekest hívni a lagzira. De én nem gondolom, hogy ettől lenne emlékezetes ez a nap. A párommal együtt egy DJ barátunkat kértük fel arra, hogy garantálja a jó hangulatot. Lesz mulatós zene és lesz modern zene is, és töredékébe kerül egy zenekarnak. Hamarosan újabb spórolós történeteket mesélek.”

Laura

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top