Aktuális

Spóroló sztárok

Még a legtehetősebb emberek között is akad olyan, aki nem szórja a pénzét. Nem tartják magukat smucignak, egyszerűen szeretnek takarékoskodni.

Spóroló sztárokMarcia Cross
A Született feleségek sztárja nem szeret sokat költeni gyerekruhákra. Pletykák szerint leértékelt keleti ruhákban járatja az ikreit. „Tudom, hogy a kicsik milyen gyorsan nőnek, és felesleges drága holmikra költeni, ráadásul szerintem a pénz nem arra való, hogy kérkedjünk vele” – nyilatkozta a színésznő. A pszichológusdiplomával rendelkező Cross szerint ez nem smucigság, egyszerűen arról van szó, hogy kislánykorában megtanulta, hogy minden fillér számít.


Spóroló sztárokKatalin hercegné
Az udvari pletykák szerint Vilmos herceg állapotos felesége már az eljegyzéskor megfogadta, hogy nem fog elfogadni ajándékokat, amivel a nagy márkák ruháját-illatszerét-krémét reklámozhatná. Sokan támadták amiatt is, hogy többször vesz fel egy elegánsabb ruhát és cipőt. Katalin nézetei szerint azonban inkább írjanak arról a lapok, hogy ugyanazt a cipőt viseli egy évig, mint arról, hogy fontmilliókat költ. 

Spóroló sztárokJustin Timberlake
Az amerikai színész-énekes nem tagadja, hogy szereti beosztani a pénzét. Minden hónapban írja a kiadásokat és a bevételeket. A megtakarításait pedig kötvényekbe fektetik, de tőzsdei tanácsadója is van. Az egyik legmegfontoltabb hírességnek tartják, ha pénzügyekről van szó.

További cikkek a témában:
Spórolási tippek nyárra
Ezért jó befektetés az állampapír
Megfogadtunk! 5 hónapig spórolunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top