Pontgyűjtés az nlc. oldalain
Látogass el minden nap az nlc. oldalaira, mert az oldalon töltött aktivitásodat bónuszpontokkal jutalmazzuk, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be!
nyeremény 1

Olvass, gyűjts pontokat és váltsd be izgalmas nlc-ajándékokra!

A feladat egyszerű, regisztrálj a pontgyűjtő játékunkra, majd olvass, ossz meg cikkeket, amelyekért pontokat kapsz. A pontokat pedig beválthatod kulacsra, tollra, szatyorra vagy akár pulóverre is. Minél több cikket olvasol, annál több pontot gyűjtesz. Azt, hogy az olvasásért és a megosztásért hány pontot kapsz, a képernyő/kijelző jobb oldalán látod. Figyelem! Belépés nélkül nem tudsz játszani, lépj be minden reggel és már ezért is jár a pont, profiloldaladon pedig nyomon követheted, hogy hol tartasz.
nyeremény 2
Nézd meg, hogy a kiszemelt ajándékért hány pontot kell gyűjtened, aztán olvass és váltsd be a pontjaidat, amire csak szeretnéd, mi pedig postán küldjük a megérdemelt jutalmat. És hogy még izgalmasabb legyen a játék, Hitka Viktória kimondottan az nlc-nek tervezett egy limitált szériás kollekciót, minden egyes szatyron, bögrén vagy akár pulóveren számunkra fontos mondatokat olvashatsz és hordhatsz. Olvasni és vásárolni sosem volt még annyira szórakoztató, mint velünk. Nlc. Neked. Veled. Érted.
Oszd meg ezt az oldalt és szerezz 300 pontot!
Hogyan működik a pontgyűjtés?
Regisztrálj vagy lépj be felhasználói fiókodba!
Böngéssz, olvass cikkeket az nlc oldalain, ha tetszett, oszd meg őket, iratkozz fel hírlevelünkre és gyűjts minél több pontot!
Figyeld a profiloldalad, mert bizonyos cikkekért korlátozott ideig extra pontok is járnak!
Az aktuális pontjaid állásáról a profiloldaladon és a fejlécben található bónuszpontjaid gombon is tájékozódhatsz!
Ha elég pontod összegyűlt, váltsd be értékes jutalmakra!
A beváltás egyszerű, keresd meg a neked legkedvezőbb Foxpost automatát és oda küldjük csomagod.
Pontgyűjtésre fel!
A jutalmak kiszállításában partnerünk: