Shine

Őszi kabáttrend Melania Trump ajánlásával

ff ff 1. fff

Bár a Harvey hurrikán texasi tombolása után Melania Trumpnak sikerült kiborítania az amerikaiakat szexi tűsarkús szettjével, legutóbbi outfitje újra elnyerte honleányainak a szívét.

Nem csoda, hiszen a púderkék kabát és halvány rózsaszín ruha kombináció csodásan állt rajta, hát még a pitonmintás Christian Louboutin tűsarkú, amely színben tökéletesen kiegészítette az öltözéket.

Melania Trump Washingtonban, a Szent János templomnál, a szentmisét követően – 2017. szeptember 3. (Fotó: Getty Images)

Elegáns, púderszínű kabátot számtalan változatban találhatunk mi is az üzletekben: karcsúsított, övvel ellátott fazonoktól a bő, maszkulin típusokon át a parkákig széles a választék. A lágy pasztell színek pedig minden fazonnak adnak egy kis plusz eleganciát, nem csoda, ha az ex-modell First Lady is szívesen viseli ezeket az árnyalatokat.

Megnézem
Összes kép (6)

1. Galléros gyapjúkabát – Mango / 2. Világos krémszínű gyapjúköpeny – Massimo Dutti / 3. Púderrózsaszín megkötős gyapjúkabát – Hugo Boss / 4. Cocoon kabátka – Chloé / 5. Gyapjú autóskabát – COS

Megnézem
Összes kép (6)

6. Kétoldalú angóra gyapjúkabát – Sportmax / 7. Oversize lila gyapjúkabát – Marni / 8. Kétsoros gombolású halványsárga kabát – Max & Co. / 9. Átlapolós gyapjúkabát kapucnival – Max Mara / 10. Világosbézs gyapjúkeverék kabát – H&M

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top