Shine

Újabb Kardashian lány követeli magának a rivaldafényt

Eddig sem volt kis létszámú a családi celebcsapat, a tizedik éve életük kiárusításából élő Kardashian családnak most egy eddig nem ismert tagja is a

Eddig sem volt kis létszámú a családi celebcsapat, a tizedik éve életük kiárusításából élő Kardashian családnak most egy eddig nem ismert tagja is a hírnév felé kacsintgat. A család feje, Kris Jenner testvérének lányáról van szó, vagyis Kendall és Kylie Jenner, Kim, Kourtney, Khloé és Rob Kardashian első unokatestvéréről.

A 18 éves leányzó, Natalie Zettel, a jelek szerint Kendall nyomdokaiba kíván lépni és szívesen adná modellkedésre a fejét testét, instás oldala már most is tömve van a különböző fotózások eredményeivel.

@nataliezettel által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 16., 12:27 PDT

Natalie tényleg nagyon szép lány, azonban, hogy sikerül-e bekerülnie az A-listás modellek közé még a jövő zenéje. Egyenlőre van még mit tanulnia és talán érdemes lenne keresztanyja tanácsait is kikérni, ha valódi celeblétre vágyik, végtére is Kris tökélyre futtatta saját gyerekeit a témában – már ha ez valódi dicsőségnek számít.

@nataliezettel által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 28., 12:45 PDT

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top